menu

Maatregelen Corona / COVID-19

Lees voor

StiB volgt de richtlijnen van de Rijksoverheid en neemt een aantal maatregelen om besmetting met het Coronavirus tegen te gaan. Uit voorzorg en zeker omdat we ons veelal inzetten bij kwetsbare personen.

  • Medewerkers van StiB werken indien mogelijk thuis. StiB is wel telefonisch en per e-mail bereikbaar voor mantelzorgondersteuning.
  • StiB heeft besloten om geen huisbezoeken te doen tot en met 6 april, of tot nadere berichtgeving. Zijn er dringende redenen waardoor de inzet van een vrijwilliger niet uitgesteld kan worden, dan bekijken we in overleg met de betrokkenen en de co√∂rdinator van StiB wat in die situatie het beste past.
  • StiB past haar activiteitenagenda aan. Dit betekent o.a. dat het Circus van de Mantelzorg op 2 april wordt afgelast.

Mantelzorgondersteuning
Ondanks de genomen maatregelen, zet StiB zich in om mantelzorgers in Breda zo goed mogelijk te ondersteunen. Per hulpvraag bekijken we samen met de mantelzorger wat er binnen de huidige situatie mogelijk is. Tegelijk begrijpen we dat de genomen maatregelen impact kunnen hebben en vragen hiervoor om begrip. Op deze manier proberen we het risico op besmetting zoveel mogelijk te beperken. Heb je vragen over de werkwijze van StiB of over mantelzorgondersteuning, neem dan contact op met StiB via: 076 750 32 00 of info@stib-breda.nl. Door storingen kan de telefonische bereikbaarheid momenteel wisselend zijn.

Vragen over gezondheid
Heb je vragen over je gezondheid, dan kun je deze richten aan je huisarts of GGD. Zij zijn hierin gespecialiseerd en kunnen je van de juiste informatie en advies voorzien.

Vervolg
StiB volgt de ontwikkelingen op de voet en zal indien nodig haar werkwijze herzien.

Vind je deze informatie nuttig?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap