menu menu

Vrijwilligersvacatures

Mag Carla bij jou haar verhaal kwijt?

Vacaturenummer 86
Aantal uren per week 1 - 3
Locatie Breda-Noord
Aandachtsgebied Chronisch zieken
Contactpersoon Joyce Luijbregts

Carla* voelt zich soms een beetje alleen. Daarom zou ze het gezellig vinden als jij eens per week langskomt. Voor een gezellig praatje, of een serieuzer gesprek. Carla is een sterke en intelligente vrouw.

Wat ga je doen?
Eens in de week ga je bij Carla langs. Ze vindt het leuk om te kaarten of om af en toe een uitstapje te maken. Ver wandelen kan Carla niet, doordat ze artrose heeft. Ze vindt het vooral fijn als ze iemand heeft waarbij om mee te praten.

Wie ben jij?
Carla zoekt een sociale vrouw (50+) waar ze goed mee kan praten. Over hobby’s (Carla houdt van sport en voetbal), maar bijvoorbeeld ook over de zorg voor haar man. De man van Carla heeft een herseninfarct gehad en zit in een verzorgingshuis.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Carla als haar man een fijne tijd. Want doordat jij er bent, voelt Carla zich minder alleen. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB. Lees hier hun verhalen.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

* Carla is niet haar echte naam.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

women-2300105_1920
Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap