menu

Vrijwilligersvacatures

Motiveer jij Joop om weer naar buiten te gaan?

Vacaturenummer 78
Aantal uren per week 1 - 3
Locatie Teteringen
Aandachtsgebied Chronisch zieken
Contactpersoon Jacqueline Leijten
Partners waarvan 1 persoon mantelzorger__F0A7635 (2)

Joop* heeft veel meegemaakt en veel te vertellen. Maar op dit moment zit hij veel binnen. Hij heeft een TIA gehad. Omdat hij bang is dat niet nog een keer gebeurt, is Joop angstig geworden. Hij onderneemt minder en blijft veel binnen. Nu is zijn vrouw meestal bij hem. Maar zowel voor Joop als zijn vrouw is het fijn als hij eens een ander gesprek heeft. En als iemand hem kan motiveren weer dingen te ondernemen.

Wat ga je doen?
Eens in de week spreken jullie af. In het begin zullen jullie vooral gezellig een praatje maken. Joop heeft veel hobby’s en interesses waar hij graag over praat, zoals reizen, talen en techniek. Uiteindelijk wil Joop graag weer naar buiten samen met jou en zijn scootmobiel. Hopelijk kan jij hem motiveren dit weer te doen!

Wie ben jij?
Joop is op zoek naar iemand (30+) waarmee hij gezellig kan praten. Ook zoekt hij iemand die hem positief kan motiveren om weer naar buiten te gaan en weer in contact te komen met anderen.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Joop als zijn vrouw een fijne tijd. Want doordat jij er bent, kan zijn vrouw rustig wat activiteiten voor zichzelf ondernemen. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB. Lees hier hun verhalen.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

* Joop is niet zijn echte naam.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap