menu

Vrijwilligersvacatures

Neem jij Corry mee naar buiten?

Vacaturenummer 77
Aantal uren per week 2 - 3
Locatie Prinsenbeek
Aandachtsgebied Chronisch zieken
Contactpersoon Jacqueline Leijten
steven-hwg-zBsdRTHIIm4-unsplash

Corry* gaat graag naar buiten. Maar door haar hoge leeftijd en doordat ze slecht ziet, kan ze niet meer alleen op pad. Daarom zoekt ze iemand die haar rolstoel kan duwen. Zo is ze lekker buiten, kan ze genieten van de buitenlucht en van een leuk praatje met jou.

Wat ga je doen?
Eén keer per week ga je op bezoek bij Corry. Je maakt een praatje, drinkt een kopje koffie of thee en gaat met mevrouw wandelen.

Wie ben jij?
Corry is op zoek naar een energieke man of vrouw van 35+ waarmee ze gezellig kan praten. Ook zoekt ze iemand die het geen probleem vindt om haar rolstoel te duwen.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Corry als haar dochter een fijne tijd. Want doordat jij er bent, hoeft de dochter van Corry een keer niet naar haar moeder. En zo heeft haar moeder ook eens een ander praatje! Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB.

Lees hier hun verhalen

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

* Corry is niet haar echte naam.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap