menu menu

Vrijwilligersvacatures

Ook zo'n zin om te wandelen?

Vacaturenummer 69
Aantal uren per week 2 - 2
Locatie Breda Noordoost
Aandachtsgebied Chronisch zieken
Contactpersoon Demi Kock
hiking-shoes-2415773_1920

Nel* gaat graag met je mee. Deze 80-jarige dame houdt van een praatje en wil graag samen naar buiten of een boodschapje doen. Nu gaat haar dochter vaak met haar mee. Maar voor zowel Nel als haar dochter is het fijn als Nel ook eens met iemand anders een praatje kan maken!

Wat ga je doen?
Eens in de week of in de 2 weken (dat spreken jullie onderling af), maak je samen met mevrouw een wandelingetje of jullie doen samen boodschappen. Het liefst in de middag. Is het slecht weer? Geen probleem. Nel is creatief en maakt graag kaarten. Ook legt ze graag een kaartje.

Wie ben jij?
Nel is op zoek naar een creatieve en energieke vrouw (50+) waarmee ze goed kan praten. Ook zoekt ze iemand met een beetje spierballen, omdat ze door hart- en rugproblemen in een rolstoel zit. Als jullie samen naar buiten gaan, mag jij haar rolstoel duwen.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Nel als haar dochter een fijne tijd. Want doordat jij er bent, hoeft de dochter van Nel een keer niet naar haar moeder. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB. Lees hier hun verhalen.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

* Nel is niet haar echte naam.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap