menu menu

Activiteitenkringen voor jongeren

Lees voor

Jongeren met psychische problemen hebben soms weinig contact met anderen of ze vinden het lastig om vriendschappen op te bouwen. Terwijl dat kan helpen om hun zelfvertrouwen te vergroten en het sociale netwerk uit te breiden. StiB organiseert daarom een activiteitenkring voor jongeren van 16 tot 25 jaar met psychische problematiek: één keer per maand bowlen. Belangstellenden kunnen zich aanmelden via info@stib-breda.nl of 076 750 32 00.

Praktische informatie
Het bowlen wordt begeleid door jonge, enthousiaste vrijwilligers. De kosten van de activiteit verdelen de deelnemers onder elkaar. Dit bedraagt incl. eventuele consumpties ongeveer € 5,- tot 10,- p.p. per keer. Het bowlen vindt op vrijdagavond plaats van 20.00-21.00 uur in het centrum van Breda.Er wordt verwacht dat de jongeren hier zelfstandig naar toe kunnen komen.

Waarom activiteitenkringen?
Activiteitenkringen zijn bijeenkomsten waarin vrijwilligers samen met mensen met psychische problematiek leuke dingen ondernemen. Deelname aan een activiteitenkring is een eerste stap in het aangaan van nieuwe contacten met leeftijdsgenoten. Het contact met de andere jongeren binnen de kring, kan meer zelfvertrouwen geven. En ze kunnen hun sociale netwerk uitbreiden.

Heeft deze informatie je geholpen?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap