menu menu

Coördinator mantelzorg & palliatief terminale zorg (20 uur)

Lees voor

Coördinator mantelzorg & palliatief terminale zorg
20 uur per week

Waar ga je werken?
StiB is het kenniscentrum op het gebied van mantelzorg in Breda. Jouw werkgebied strekt zich uit naar Baarle-Nassau en Alphen-Chaam. Je komt terecht bij een enthousiaste en gedreven club. Met zo’n 17 medewerkers en 220 vrijwilligers doen we dagelijks ons uiterste best om mantelzorgers in en rondom Breda zo goed mogelijk te adviseren en ondersteunen. We versterken de kracht en positie van mantelzorgers. Zodat ze in balans blijven en de zorg goed en langdurig volhouden. Het team van StiB is enthousiast, warm, ondernemend en resultaatgericht. De lijnen zijn kort.

Wat ga je doen?
Je werkt samen met coördinatoren mantelzorgondersteuning met diverse specialismen. Samen met je directe collega met het aandachtsgebied palliatief terminale zorg en de vrijwillig consulenten verdeel je alle werkzaamheden van dit aandachtsgebied. Daarnaast geef je ook advies en ondersteuning aan mantelzorgers buiten je aandachtsgebied. Je maakt hierbij waar nodig gebruik van de expertise van collega’s. Je draagt bij aan verschillende projecten en activiteiten die ervoor zorgen dat er meer aandacht komt voor mantelzorgers in de stad. Je maakt plannen om bijvoorbeeld de bekendheid te vergroten, organiseert activiteiten en inspiratiebijeenkomsten voor vrijwilligers. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten in de Week van de Palliatieve Zorg. Je legt verbindingen tussen verschillende projecten intern en extern om ook op die manier meerwaarde te creëren. Daarnaast bouw je het netwerk van betrokken partners in de stad verder uit.

Wie ben jij?
We zoeken iemand die enthousiast wordt van bovenstaande werkzaamheden. Je bent een snelle denker en creatieve plannenmaker. Mannen en mensen met een migratieachtergrond worden nadrukkelijk uitgenodigd te reageren. Daarnaast voldoe je aan de volgende omschrijving:

- Je hebt HBO werk- en denkniveau.
- Je hebt ervaring op het gebied van palliatief terminale zorg.
- Je hebt affiniteit met mantelzorg(ondersteuning).
- Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en sterke communicatieve vaardigheden.
- Je bent flexibel in je werktijden en bent bereid je vaste werkdagen zo nu en dan los te laten. De woensdag heeft in ieder geval de voorkeur.
- Je neemt initiatief, kunt zelfstandig werken en denkt in oplossingen.
- Je werkt nauwkeurig en gestructureerd. Ook tijdens topdrukte weet je het overzicht te bewaren en kun je gemakkelijk switchen tussen de taken op je to-do-lijst.
- Je hebt kennis van Microsoft 365 apps, zoals Teams, Word, Excel en Powerpoint.

Wat bieden wij?
Een dynamische baan waarbij je je zeker niet hoeft te vervelen. Er is veel ruimte voor creativiteit, vernieuwing en het inbrengen van eigen ideeën. Je krijgt de kans om je kernkwaliteiten en talenten in te zetten en te ontwikkelen. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Sociaal Werk. We starten met een contract voor 8 maanden (20 uur per week), met uitzicht op verlenging. Het salaris voor deze functie hoort bij schaal 8, afhankelijk van je ervaring. Je krijgt een loopbaanbudget. En er is een individueel keuzebudget.

Interesse?
Heb je interesse in de functie en voldoe je aan het profiel? Mail dan je cv en motivatie uiterlijk 10 februari naar info@stib-breda.nl t.a.v. Carolien van Gestel. Voor inhoudelijke vragen over de functie neem je contact op met Carolien van Gestel via 076-750 32 00. Op 15 februari en 16 februari vinden de eerste gesprekken plaats en op 21 februari en 23 februari de vervolggesprekken. Meer informatie over StiB vind je op www.stib-breda.nl.

Heeft deze informatie je geholpen?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap