menu

Huh? Wat bedoelt u?

Lees voor

Wanneer denk jij wel eens: ‘Huh? Wat bedoelt u?’ Snap je iets niet op deze website? Laat het dan weten. Want als wij weten wat jij niet begrijpt, kunnen we het eenvoudiger maken. Meld het via info@stib-breda.nl of 076 750 32 00.

Breda eenvoudig
Samen met andere organisaties in Breda proberen we zaken eenvoudiger te maken. Heb je een Huh-melding over een andere organisatie dan StiB? Bijvoorbeeld over een brief van de huisarts, een formulier van de gemeente of een e-mail van een zorginstelling? Meld het via 076 525 15 15 of huhwatbedoeltu.nl

Internet ingewikkeld?
We merken dat sommige mantelzorgers het lastig vinden dat er steeds meer via de computer gebeurt. Ben je nog niet zo handig met de computer en internet? Dan is het lesprogramma Welkom Online misschien iets voor jou.

Hierin leer je (met hulp van een vrijwilliger) de eerste stappen online te zetten. Bel 088 344 2000 voor meer informatie of om je aan te melden.

DigiHulplijn
Wil je geen volledig lesprogramma volgen, maar heb je wel een vraag over internet? Bijvoorbeeld over videobellen, het maken van een digitale afspraak of het bijwonen van een online bijeenkomst? Dan kun je tijdens werktijden gratis bellen naar de DigiHulplijn: 0800-1508.

Getrainde vrijwilligers helpen je verder.

Heeft deze informatie je geholpen?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap