menu
Vacaturenummer 68
Aantal uren per week 1 - 3
Locatie Teteringen
Aandachtsgebied Chronisch zieken
Contactpersoon Joyce Luijbregts

Jan* houdt van sport. Zelf sporten zit er door zijn hoge leeftijd en lichamelijke conditie helaas niet meer in. Wel praat hij er graag over.

Wat ga je doen?

Jan zou het fijn vinden als er eens per week iemand langskomt die met hem een kopje koffie drinkt en een praatje maakt. Over de dagelijkse dingen of over de sporten die hij zo mooi vindt: wielrennen, voetbal en snooker. Zo heeft Jan iemand met wie hij zijn interesse kan delen. Zijn dochter is ook geholpen met jouw bezoek. Ze weet dat er iemand bij haar vader is is en dat hij een fijne tijd heeft. Daardoor hoeft zij zich even niet druk te maken om hem.

Wie ben jij?

Jan heeft de voorkeur voor iemand die ouder is dan 30 jaar. Je kunt goed luisteren en je hebt zin en tijd om wekelijks bij Jan langs te gaan. Jullie maken samen afspraken over de dag en het tijdstip dat jullie uitkomt.

Wat bieden wij?

Je geeft Jan een fijne tijd en je ontlast zijn dochter. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB. Lees hier hun verhalen.

Wij waarderen onze vrijwilligers!

StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?

En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

* Jan is niet zijn echte naam.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

simon-connellan-MYSJJWwryPk-unsplash
Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap