Wij gebruiken cookies. Akkoord
menu

Een gerust hart voor mantelzorgers

Lees voor

Je ouder langer veilig thuis laten wonen in Breda
Een jaar gratis leefstijlmonitoring voor alleenwonende ouderen

Zorg je voor een alleenwonende vader of moeder in Breda? Wil je graag gemakkelijk een oogje in het zeil houden? Probeer dan nu 1 jaar lang gratis leefstijlmonitoring.

Het is fijn te weten hoe het gaat, zonder elke keer te hoeven bellen. Dat kan nu met de nieuwste technologie├źn, die maken dat alleen thuis wonen ook veilig is. Sensara HomeCare helpt je als mantelzorger meer inzicht te krijgen in de leefstijl van je vader of moeder, met respect voor privacy. Sensoren in huis vertellen de mantelzorger hoe het gaat. Als er te weinig of geen beweging is, gaat er een bericht naar de mantelzorger, na bijvoorbeeld een val. Wel zo veilig, omdat een alarmknop niet altijd in de buurt is. Het geeft een gerust gevoel om te weten hoe het met je vader of moeder gaat. En voor je ouder is het fijn om te weten dat iemand een oogje in het zeil houdt, mocht er iets gebeuren.

Mevrouw Cornelis gebruikt Sensara. Lees hier haar verhaal.

Meld je aan
Het enige wat nodig is om mee te doen, is een internetverbinding en een mantelzorger met een smartphone. Heb je interesse of wil je meer informatie? Ga dan naar de website van Sensara of bel 076 525 15 15.

Vind je deze informatie nuttig?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap