menu menu

Vrijwilligersvacatures

Trek jij met Wilma de wandelschoenen aan?

Vacaturenummer 119
Aantal uren per week 3 - 4
Locatie Breda Centrum
Aandachtsgebied Dementie
Contactpersoon Veronique Zoontjens
wandelen_delden_3_nieuws_uit_deldenhet_laatste_nieuws_als_eerste_nieuws_Salut_start_wandelgroep_in_Delden__201708200901071

Wilma* is een sportieve en actieve vrouw van 80. Ze heeft Ziekte van Alzheimer. Hierdoor vergeet ze te bewegen. Wilma gaat dolgraag met jou deelnemen aan een wandelgroep van Atletiekvereniging Sprint (bij het Mastbos).

Wat ga je doen?
Op dinsdagmiddag spreek je bij Wilma af. Samen gaan jullie naar Sprint, waar je van 14u tot 15u met wandelgroep ‘Blijf Actief’ een lekkere wandeling maakt. Wilma heeft een deeltaxipas, waar jullie samen gebruik van maken. Jij maakt hiervoor de afspraken met de deeltaxicentrale.

Wie ben jij?
Jij bent net als Wilma actief en houdt van een stevige wandeling. Je kunt haar motiveren en kunt goed omgaan met haar vergeetachtigheid.

Wat bieden wij?
Je geeft zowel Wilma als haar mantelzorger, haar nicht, een fijne tijd. De nicht van Wilma doet de regelzaken voor haar, maar het maken van een fijne wandeling lukt vaak niet. Voor Wilma is het fijn dat ze weer regelmatig kan wandelen. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op en kijken we of jullie bij elkaar passen.

*Wilma is niet haar echte naam.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap