Wij gebruiken cookies. Akkoord
menu

"Ik ben heel tevreden met leefstijlmonitoring"

Lees voor

Mevrouw Cornelis, maakt sinds kort gebruik van Sensara leefstijlmonitoring

"Ik ben een heel tevreden gebruiker van Sensara en wil daar graag bekendheid aan geven. Ik kende het systeem niet. Wat ik wel kende, was een alarm waar mensen ongeveer 30 euro per maand voor betalen. Het systeem Sensara is veel beter. Ik heb nu meerdere bewegingssensoren in huis en een alarm. Mijn zoon kan me nu de hele dag volgen. Zo weet hij of het goed met me gaat. Als ik lange tijd niet reageer, kan hij dat op zijn mobieltje zien."

"Ik ben de gemeente Breda heel dankbaar voor dit aanbod, dat we dit systeem een jaar lang gratis mogen uitproberen en daardoor langer zelfstandig alleen thuis kunnen blijven wonen. Een geweldig goed initiatief, wat hopelijk nog jaren zo door kan blijven gaan."

Over leefstijlmonitoring
Sensara is een voorbeeld van hoe nieuwe technologie kan helpen om langer gezond en zelfstandig thuis te blijven wonen. Het geeft rust. Voor mensen zelf, omdat ze weten dat er op hen wordt gelet. Maar ook voor de omgeving, voor iedereen met een zorgtaak. Want zij hoeven niet in spanning te zitten of alles wel goed gaat. Via de app blijven ze op de hoogte. Als er iets aan de hand is, ontvangen ze automatisch bericht. Een telefoontje is dan genoeg om erachter te komen of er inderdaad hulp nodig is. De leefstijlmonitoring in Breda wordt uitgevoerd door samenwerkende zorg- en welzijnsorganisaties in Breda, CZ, Sensara en de gemeente Breda.

Aanmelden
Zorg voor elkaar Breda is op zoek naar inwoners die mee willen doen met dit onderzoek. Deelname is het eerste jaar gratis. Woont u alleen en wilt u graag oud worden in uw eigen huis? Maar maakt u zich zorgen of dit nog wel mogelijk is? Heeft u of bent u een betrokken mantelzorger, die graag inzicht heeft en wat hulp kan gebruiken? Neem contact op met Zorg voor elkaar Breda via (076) 525 15 15 of kijk op de website van Sensara.

Terug naar verhalenoverzicht
Vind je deze informatie nuttig?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap