menu

Vrijwilligersvacatures

Vrijwillig consulent

Vacaturenummer 45
Aantal uren per week 12 - 16
Locatie Gasthuisvelden 11 Breda
Aandachtsgebied dementie, chronisch zieken, ggz
Contactpersoon Petra van der Beek

Vrijwillig consulent

StiB is op zoek naar een enthousiaste vrijwillig consulent, die ervoor zorgt dat mantelzorgers in Breda de juiste ondersteuning krijgen. Als vrijwillig consulent voer je een intakegesprek met mensen en breng je zo de mantelzorgsituatie in kaart. Vervolgens ga je samen op zoek naar de ondersteuning die het beste bij de situatie past, zoals de inzet van een zorgvrijwilliger die de mantelzorger kan ontlasten. Naast de direct cliëntgebonden werkzaamheden voer je een aantal administratieve taken uit, zoals verslaglegging en rapportage.

Als vrijwillig consulent maak je verschil voor mantelzorgers in Breda!

Deze vrijwillige functie biedt interessante mogelijkheden in een prettige werksfeer. StiB biedt goede persoonlijke begeleiding en scholing. Als vrijwilliger werk je altijd onder supervisie van een coördinator en je draagt nooit eindverantwoordelijkheid voor de casussen. Dit maakt het werk ook interessant voor herintreders en mensen die een carrière-switch overwegen of nieuwe vaardigheden willen aanleren. Er is veel ruimte voor creativiteit en eigen inbreng.

Ben jij de vrijwillig consulent die StiB zoekt?
Kun je goed communiceren met mensen? Kun je werken in teamverband, maar ook flexibel en zelfstandig? Computervaardigheden en hbo werk- en denkniveau zijn nodig voor deze functie. Heb jij interesse en ben je voor 12-16 uur per week flexibel beschikbaar? Dan horen we graag van je!

StiB is het kenniscentrum voor mantelzorg in Breda. Iedereen die te maken heeft met mantelzorg kan bij StiB terecht voor informatie, advies en ondersteuning op maat. Daar waar de omgeving niet van dienst kan zijn, ondersteunen zorgvrijwilligers van StiB bij zorg thuis. Vrijwilligers kunnen door het jaar heen deelnemen aan interessante thema-avonden en trainingen. Zo doen we er alles aan om vrijwilligers goed te begeleiden tijdens hun werk. StiB is onderdeel van Zorg voor elkaar Breda.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap