menu menu

Vrijwilligersvacatures

Vrijwillig consulent dementie en niet- aangeboren hersenletsel (o.a. parkinson)

Vacaturenummer 111
Aantal uren per week 12 - 16
Locatie Breda
Aandachtsgebied Dementie & NAH
Contactpersoon Veronique Zoontjens
consulent

Als iemand bijvoorbeeld dementie krijgt, heeft dit veel invloed op het leven van de persoon zelf, maar ook op zijn omgeving en specifiek de mantelzorger.

Wij zoeken daarom een enthousiaste consulent die zich wil inzetten voor deze mantelzorgers, zodat zij de juiste steun krijgen.

Wat ga je doen?
Als consulent bezoek je vooral de mensen thuis. Je luistert naar hen en steunt en adviseert hen zo goed mogelijk. Van deze contacten maak je een verslagje. Ook ondersteun je de de coördinator tijdens verschillende projecten en activiteiten, zoals bijeenkomsten of workshops. Tijdens deze activiteiten worden ervaringen gedeeld en worden mantelzorgers geïnformeerd. Door jouw hulp en steun hebben mantelzorgers meer tijd voor zichzelf.

Je wordt uiteraard goed ingewerkt en begeleid door jouw coördinator.

Wie ben je?
Je vindt het fijn om met mensen te praten. Je bent sociaal vaardig en kan goed luisteren. Je bent geïnteresseerd in de onderwerpen dementie en niet-aangeboren hersenletsel en wil hier graag meer over leren. Je kunt zowel goed zelfstandig werken als in teamverband. Vanzelfsprekend wil je graag een bijdrage leveren aan het ondersteunen van mantelzorgers in en rondom Breda.

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Dan is dit een mooie kans om veel ervaring op te doen!

Het is fijn als je handig bent met de computer. Ben jij bereid om je 12 tot 16 uur per week in te zetten? Dan ben jij de consulent die wij zoeken!

Wat bieden wij?
Wij waarderen onze vrijwilligers! StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma’s of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap