menu
14 12 Iloe en mw Giljou G

Vrijwilligerswerk en stages

Lees voor

Maak een ander blij

Als vrijwilliger maak je bijvoorbeeld een wandeling met een oudere man die dementie heeft. Biedt een luisterend oor aan een jonge vrouw die lijdt aan een chronische ziekte. Of pakt een terrasje met een man met niet-aangeboren hersenletsel. Zo geef je lucht aan hun mantelzorgers, die dan de batterij weer kunnen opladen. Ook zijn er mogelijkheden op kantoor, zoals vrijwillig consulent of Razende Reporter. Het werk biedt voor elk wat wils en sluit aan bij jouw wensen en mogelijkheden.

Overzicht met vacatures
Om je keuze gemakkelijker te maken, hebben we een helder overzicht gemaakt met alle vacatures. Wil je liever een persoonlijk gesprek om in te gaan op jouw wensen en mogelijkheden? Laat dan hieronder je gegevens achter. Een medewerker van StiB neemt dan contact met je op om samen te kijken wat het beste bij jou past.

Maak ook jezelf blij
Met vrijwilligerswerk bij StiB maak je een ander blij! En jezelf ook, want we doen er alles aan om je vrijwilligerswerk tot een succes te maken. Je krijgt uitgebreide begeleiding, scholing en doet nieuwe vaardigheden op. Dit maakt het werk ook interessant voor herintreders en mensen die een carrièreswitch overwegen.

Stages
Bij StiB werken we veel met stagiairs. Wil je weten of een stage bij StiB iets voor je is? Lees dan verder op de pagina Stage lopen.

Meer weten? Laat vrijblijvend je gegevens achter

Heeft deze informatie je geholpen?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback

Coronavirus & vrijwilligers

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor vrijwilligers van StiB. We bekijken telkens wat er mogelijk is binnen de geldende richtlijnen. Op de pagina Coronavirus & vrijwilligers vind je meer informatie die voor jou als vrijwilliger nuttig kan zijn.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap