menu

Ambassadeurs gezocht

Lees voor

StiB zoekt vrijwilligers Chronisch zieken en GGZ die het leuk vinden om mee te denken!

De Klankbordgroep Vrijwilligers heeft ruimte voor een vrijwilliger Chronisch zieken en een vrijwilliger GGZ om deel te nemen. Heb je hart voor mantelzorgers in Breda en wil je dat de ondersteuning door vrijwilligers zo goed mogelijk vormgegeven wordt? Meld je dan aan voor de Klankbordgroep Vrijwilligers via p.vanderbeek@stib-breda.nl.

Wie ben jij
Je bent vrijwilliger bij StiB en je kijkt graag verder dan alleen je eigen vrijwilligerswerk. Je vindt het interessant om samen met anderen mee te denken over zaken die voor vrijwilligers belangrijk zijn. Je hebt hart voor de mantelzorgers in Breda en wilt dat de ondersteuning door vrijwilligers zo goed mogelijk vormgegeven wordt. Spreekt dit jou aan? Meld je dan nu aan voor de Klankbordgroep Vrijwilligers!

De wens van StiB
StiB is graag in contact met de vrijwilligers om te horen wat hen bezighoudt. Dit doen we op verschillende manieren en momenten. Zo hebben we met elke vrijwilliger tenminste 1 keer per jaar een evaluatiegesprek en er is ook een klanttevredenheidsonderzoek. Daarnaast is er de Klankbordgroep Vrijwilligers. Omdat we het belangrijk vinden om te horen wat de mening en visie van onze vrijwilligers is over hun vrijwilligerswerk. De Klankbordgroep Vrijwilligers denkt mee over zaken die te maken hebben met het vrijwilligerswerk bij StiB en komt minimaal 2 keer per jaar bijeen.

Praktische informatie
In de Klankbordgroep Vrijwilligers is ruimte voor 6 tot 10 vrijwilligers die met elkaar de vrijwilligers van StiB vertegenwoordigen. In de klankbordgroep wordt gesproken over het vrijwilligerswerk in het algemeen, de functie en rol van vrijwilligers binnen StiB en zaken die betrekking hebben op vrijwilligersactiviteiten. Er wordt gestreefd naar een eerlijke verdeling vanuit elk aandachtsgebied van StiB. De klankbordgroep staat onder leiding van de coördinator Respijt en komt tenminste 2 keer per jaar bijeen op een maandag, gedurende 1,5 tot 2 uur.

Aanmelden en meer informatie via Petra van der Beek, coördinator Respijt: p.vanderbeek@stib-breda.nl.

Heeft deze informatie je geholpen?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap