menu

Intervisie: Hulp voor de hulpvrager

Lees voor

Speciaal voor vrijwilligers van GGZ

Jij bent als vrijwilliger van onschatbare waarde voor de hulpvragers van GGZ. Mede door jouw inzet leert de hulpvrager meer eigen regie te nemen en/of wordt het sociale netwerk vergroot. In dit aandachtsgebied kan het soms best een uitdaging zijn om dit te realiseren. Het kan fijn zijn om ervaringen en tips met elkaar uit te wisselen en met elkaar in contact te komen.

Daarom nodigen wij jou graag uit voor de volgende bijeenkomst:

Intervisie: Hulp voor de hulpvrager
Vrijdag 27 maart
Van 10:00 uur tot 12:00 uur
‘De Teruggave’ Gasthuisvelden 11

Er is de afgelopen jaren veel veranderd binnen de GGZ. Als vrijwilliger krijg je hier in het contact met de hulpvrager indirect de gevolgen van mee. Hoe zie jij jouw rol hierin? Wat zou jij graag anders willen zien? En wat wens jij voor de hulpvrager?

Op creatieve wijze gaan wij hier samen dieper op in tijdens de intervisiebijeenkomst. We werpen een blik op de toekomst. Jouw ervaringen en visie als vrijwilliger staan hierbij centraal.

We vinden het belangrijk dat jij hier als vrijwilliger bij aanwezig bent. Samen hopen wij aan een mooie toekomst voor GGZ & Vriendendienst te werken. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen, laat dit dan even weten aan Saskia Wagenmakers of Tessel van der Grijspaarde.

Heeft deze informatie je geholpen?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap