menu

Scholing

Lees voor

We doen er alles aan om jouw vrijwilligerswerk tot een succes te maken. Dat blijkt ook uit het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld, Het is dé officiële en publieke bevestiging dat het vrijwilligersbeleid goed in elkaar zit en StiB goede begeleiding en scholing biedt. Dit maakt het werk ook interessant voor herintreders en mensen die een carrièreswitch overwegen en nieuwe vaardigheden willen aanleren.

Cursussen
Voordat je aan de slag gaat, krijg je een basiscursus. Je ontvangt praktische informatie over je vrijwilligerswerk. Maar we gaan ook in op zaken als grenzen stellen, signalering en privacy-beleid. Afhankelijk van het gekozen aandachtsgebied bieden we extra scholing. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een cursus over hoe je het beste om kunt gaan met mensen die dementie hebben of met mensen met een psychiatrische achtergrond. Of hoe je het beste mensen kunt begeleiden in de laatste levensfase.

Door het jaar heen kun je deelnemen aan interessante themabijeenkomsten en masterclasses.

StiB biedt meer...

StiB biedt een onkostenvergoeding en tijdens het werk ben je WA-verzekerd. Jaarlijks organiseren we een zomerborrel en een gezellige avond om je te bedanken voor al je inzet en tijd. Daarnaast biedt vrijwilligerswerk de mogelijkheid werkervaring op te (blijven) doen en het staat goed op je cv. Verder leer je nieuwe mensen kennen. En het belangrijkste: het werk is erg dankbaar om te doen.

Neem een kijkje in de vacaturebank of maak een afspraak per e-mail om vrijblijvend de mogelijkheden als vrijwilliger te bespreken.

Heeft deze informatie je geholpen?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
StiB_Petra_02_300x300px

Wil je meer informatie of heb je een vraag over dit onderwerp? Stuur dan een e-mail naar:

Petra van der Beek
p.vanderbeek@stib-breda.nl

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap