menu

Stage lopen

Lees voor

Wil jij graag stagelopen bij een kleine organisatie die zich volledig richt op het ondersteunen van mantelzorgers in de regio Breda? Waar nieuwe ideeën je continu om de oren vliegen? In een team met enthousiaste collega’s?

Bekijk dan onze vacatures voor stageplaatsen. Zie je nu geen vacature? Neem dan contact op met Joyce Luijbregts.

Krachten bundelen
Bij StiB werken we veel met stagiaires van verschillende opleidingen. We hebben namelijk een breed ondersteuningsaanbod voor mantelzorgers. Studenten van verschillende opleidingen werken vaak samen aan een onderzoek of verbeterplan. Zo kunnen ze hun krachten en kwaliteiten bundelen!

We hebben bijvoorbeeld stagiairs (gehad) van de volgende opleidingen: Social Work, Pedagogiek, Zorg & Welzijn, Communicatie en Multimedia design.

Lees hier hun ervaringen:

Jacqueline Leijten – 3e-jaars student Social Work
Jean-Paul Benard - 3e-jaars student Social Work
Dorien van Eekelen - 4e jaars student Social Work
Laura Moes - student Maatschappelijke Zorg

Veel vrijheid
Je hebt veel vrijheid om je stage samen met de stagebegeleider vorm te geven. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en jouw talenten te benutten.

Aan welke skills je kunt werken tijdens een stage bij StiB? Dat zijn er nogal wat. Zoals: het informeren van mantelzorgers, het zelfstandig voeren van intakegesprekken, begeleiden van kennismakingsgesprekken tussen mantelzorgers en vrijwilligers, geven van gastlessen op scholen, contacten leggen met professionals, deelnemen aan netwerkoverleggen, begeleiden van activiteiten van (jonge) mantelzorgers, het voeren van evaluatiegesprekken met vrijwilligers of zelf als vrijwilliger aan de slag gaan. Ook skills als rapporteren, schrijven van plannen en het opstellen van verbeterplannen of onderzoek kun je bij StiB verbeteren.

Ons aanbod
Wij bieden een stageplek waaruit je veel voldoening haalt. Je werkt in een enthousiast en energiek team, dat continu nieuwe ideeën heeft. Er is ruimte voor jouw creativiteit en eigen inbreng inbreng bij de invulling van je stage. Je taken zijn aan te passen aan je eigen wensen en aan de eisen vanuit de opleiding. Je kunt bijvoorbeeld een eigen project of onderzoek oppakken. Je werktijden zijn flexibel. Je werkdagen en -tijden bepalen we in overleg. Daarnaast krijg je van ons: (scholings)activiteiten, onkostenvergoedingen,een WA-verzekering én goede begeleiding door een coördinator van StiB.

Ook interessant
Heeft deze informatie je geholpen?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
StiB_Joyce_01_300x300px

Wil je meer informatie of heb je een vraag over dit onderwerp? Stuur dan een e-mail naar:

Joyce Luijbregts
j.luijbregts@stib-breda.nl

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap