menu menu

Vrijwilligerswerk

Lees voor

Als vrijwilliger bij StiB maak je bijvoorbeeld een wandeling met een oudere man met dementie. Drinkt een kopje koffie met een jonge vrouw met een spierziekte. Of pakt een terrasje met een man die een hersenbloeding heeft gehad. Tegelijk help je de mantelzorger, omdat die even tijd voor zichzelf heeft.

Ook kun je vrijwilliger worden bij StiB op kantoor, zoals vrijwillig consulent of Razende Reporter. Er is altijd vrijwilligerswerk dat past bij jouw wensen en mogelijkheden.

Overzicht met vacatures
Heb je interesse in vrijwilligerswerk? Bekijk dan alle vacatures. Wil je liever een collega spreken om te kijken wat er mogelijk is? Laat dan hieronder je gegevens achter. Samen kijken we wat het beste bij jou past.

Maak jezelf blij
Met vrijwilligerswerk bij StiB maak je een ander blij! En jezelf ook, want we doen er alles aan om je vrijwilligerswerk tot een succes te maken. StiB biedt een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Vrijwilligerswerk is ook interessant voor herintreders of mensen die een carrièreswitch overwegen.

Heeft deze informatie je geholpen?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback

Coronavirus & vrijwilligers

Het coronavirus heeft ook gevolgen voor vrijwilligers van StiB. We bekijken telkens wat er mogelijk is binnen de geldende richtlijnen. Op de pagina Maatregelen corona vind je de laatste informatie.

Petra van der Beek  2

Wil je meer informatie of heb je een vraag over dit onderwerp? Stuur dan een e-mail naar:

Petra van der Beek
p.vanderbeek@stib-breda.nl

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap