Wij gebruiken cookies. Akkoord
menu

Vrijwilligerswerk

Lees voor

Maak een ander blij

Als vrijwilliger maak je bijvoorbeeld een wandeling met een oudere man die dementie heeft. Biedt een luisterend oor aan een jonge vrouw die lijdt aan een chronische ziekte of pakt een terrasje met een man met niet-aangeboren hersenletsel. Zo geef je lucht aan hun mantelzorgers, die dan de batterij weer kunnen opladen. Ook zijn er mogelijkheden op kantoor zoals vrijwillig consulent of flexibele klussen als Razende Reporter. Het werk biedt voor elk wat wils en sluit aan bij jouw wensen en mogelijkheden.

Met vrijwilligerswerk bij StiB maak je een ander blij! En jezelf ook, want we doen er alles aan om je vrijwilligerswerk tot een succes te maken. Je krijgt uitgebreide begeleiding, scholing en doet nieuwe vaardigheden op. Dit maakt het werk ook interessant voor herintreders en mensen die een carrière-switch overwegen.

Meer weten? Laat vrijblijvend je gegevens achter

Vind je deze informatie nuttig?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback

Waar word jij blij van?

Om je keuze gemakkelijker te maken, hebben we een helder overzicht gemaakt met alle vacatures. Wil je liever een persoonlijk gesprek om in te gaan op jouw wensen en mogelijkheden? Laat dan je gegevens achter. Petra van der Beek (vrijwilligerscoördinator) neemt dan contact met je op om samen te kijken wat het beste bij jou past.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap