Wij gebruiken cookies. Akkoord
menu

Vrijwilligerswerk

Lees voor

Maak je goede voornemens waar!

Het is de tijd van goede voornemens. Bijvoorbeeld een waardevolle invulling van vrije tijd, nieuwe werkervaring opdoen of er echt even voor een ander zijn, die dat hard nodig heeft. Welk voornemen ook: je maakt ze in 2019 waar door vrijwilliger te worden bij StiB.

Voor elk wat wils

Als vrijwilliger heb je de keuze uit een breed aanbod. Je maakt bijvoorbeeld een wandeling met een oudere man die dementie heeft. Biedt een luisterend oor aan een jonge vrouw die lijdt aan een chronische ziekte of pakt een terrasje met een jongere met psychische problemen. Ook zijn er mogelijkheden op kantoor of flexibele klussen zoals vrijwilliger BordjeVol. Het vrijwilligerswerk bij StiB biedt voor elk wat wils en sluit aan bij jouw wensen en mogelijkheden.

Scholing & begeleiding

We doen er alles aan om jouw vrijwilligerswerk tot een succes te maken. Dat blijkt ook uit het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld, wat StiB mag voeren. Het is dé officiële en publieke bevestiging dat het vrijwilligersbeleid goed in elkaar zit. Voordat je aan de slag gaat, ontvang je een basiscursus. Door het jaar heen kun je deelnemen aan interessante themabijeenkomsten en masterclasses. Lees meer over scholing.

Vind je deze informatie nuttig?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback

Neem contact op

Om je keuze gemakkelijker te maken, is er een helder overzicht met alle vacatures beschikbaar. Wil je liever een persoonlijk gesprek om in te gaan op je wensen en mogelijkheden? Neem dan contact op met Petra van der Beek via p.vanderbeek@stib-breda.nl of bel 076- 750 32 00.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap