Wij gebruiken cookies . Akkoord
menu

Vrijwilligerswerk

Lees voor

Voor elk wat wils

Als vrijwilliger bij StiB heb je de keuze uit een breed aanbod. Je maakt bijvoorbeeld een wandeling of drinkt een kop koffie met iemand die dementie heeft. Je neemt taken over van een mantelzorger, zodat deze even tijd voor zichzelf heeft. Je werkt als netwerkcoach om mensen te helpen hun netwerk uit te breiden. Of biedt een luisterend oor aan iemand die ongeneeslijk ziek is. We gaan uit van wat je graag wilt en bekijken samen wat voor soort werk het beste aansluit bij je mogelijkheden en wensen.

Vrijwilligers op kantoor

Naast de zorgvrijwilligers heeft StiB een aantal mogelijkheden voor vrijwilligers op kantoor. Bijvoorbeeld voor ondersteuning van het klanttevredenheidsonderzoek, voor administratieve kantoorfuncties, vrijwillig consulenten, PR en communicatie.

Scholing

We doen er alles aan om jou als vrijwilliger goed voor te bereiden op het werk. Lees meer over scholing van vrijwilligers bij StiB.

Keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld

StiB heeft het NOV-keurmerk Vrijwillige Inzet Goed Geregeld. Het is dé officiële en publieke bevestiging dat het vrijwilligersbeleid goed in elkaar zit. Lees meer over het keurmerk.

Vind je deze informatie nuttig?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback

Kenniscentrum

StiB werkt nauw samen met Avans Hogeschool en andere opleidingen. Studenten kunnen bij StiB terecht voor interessante leer-ervaringsplekken, maatschappelijke stages en afstudeeropdrachten. Neem contact op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap