Wij gebruiken cookies. Akkoord
menu

Coronavirus & vrijwilligers

Lees voor

Binnen de richtlijnen van het RIVM is weer meer ruimte voor huisbezoeken en de inzet van vrijwilligers. Dit gebeurt na overleg met de coördinator van StiB en pas nadat er goede afspraken zijn gemaakt tussen de vrijwilliger, mantelzorger, zorgvrager en StiB. Wil je weer langsgaan? Of twijfel je of je veilig kunt langsgaan? Neem contact op met de coördinator van StiB. Dan bekijken met elkaar wat in die mantelzorgsituatie het beste past.

Alternatieven voor contact
Ga je liever nog niet langs? Of kan het niet op een veilige manier? Gelukkig zijn er meerdere mogelijkheden om contact met elkaar te houden. Kijk voor ideeën op de pagina Alternatieven: (beeld)bellen, kaartje sturen.

Hulp bieden
Wil je ook op een andere manier iets betekenen? Bijvoorbeeld door het doen van een boodschap voor iemand die dat niet meer kan of durft? Meld je dan bij Zorg voor Elkaar Breda via: 076 525 15 15

Meer weten?
Op de pagina Coronavirus & mantelzorg vind je meer informatie. Bijvoorbeeld de veiligheidsrichtlijn mantelzorgers en vrijwilligers, veelgestelde vragen, hulp in Breda en de maatregelen die StiB neemt.

Vragen over gezondheid en testen
Heb je vragen over je gezondheid, dan kun je deze richten aan je huisarts of GGD. Zij zijn hierin gespecialiseerd en kunnen je van de juiste informatie en advies voorzien.

Heb je klachten die horen bij het coronavirus? En houden ze minimaal 24 uur aan? Neem dan contact op met de GGD voor een test.

Heb je andere vragen, neem dan contact op met StiB via: 076 750 32 00 of info@stib-breda.nl.

Vind je deze informatie nuttig?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap