Vacaturebank

Maatje (v) voor 30-jarige creatieve vrouw

Een 30-jarige vrouw is op zoek naar een creatief maatje. Als maatje zorg je samen met haar 1 keer per week voor een leuke invulling van de middag. Denk bijvoorbeeld aan samen knutselen of een gezellig gesprek. Ze houdt ervan om creatief bezig te zijn en zou graag haar creativiteit met een ander kunnen delen. Op de lange termijn zou je eventueel met elkaar een wandeling kunnen maken of naar de stad kunnen gaan. Deze vrouw is bekend met psychische problematiek en heeft maar weinig mensen om zich heen. Door met haar samen de middag door te brengen, help je haar en haar mantelzorger.

Als maatje zorg jij ervoor dat deze vrouw een gezellige middag heeft!

StiB is voor haar op zoek naar een gezellige, vriendelijke en rustige vrijwilliger, bij voorkeur in de leeftijd van 30-40 jaar. Enige kennis van psychische problematiek is gewenst. Ze heeft behoefte aan structuur en duidelijkheid. Het is belangrijk dat jij als vrijwilliger haar die structuur kunt bieden. Ben jij de vrijwilliger die haar die gezellige middag kan bezorgen, meld je dan nu aan!

De Vriendendienst
De Vriendendienst van StiB is een maatjesproject waarin een vrijwilliger en iemand met een psychiatrische achtergrond regelmatig samen iets leuks gaan doen. Wie als maatje aan de slag gaat, krijgt uitdagend en zinvol vrijwilligerswerk.

Steunpunt informele zorg Breda (StiB) is het kenniscentrum voor mantelzorg in Breda. Iedereen die te maken heeft met mantelzorg kan bij StiB terecht voor informatie, advies en ondersteuning op maat. Daar waar de omgeving niet van dienst kan zijn, ondersteunen zorgvrijwilligers van StiB bij zorg thuis. Vrijwilligers kunnen door het jaar heen deelnemen aan interessante thema-avonden en trainingen. Zo doen we er alles aan om vrijwilligers goed te begeleiden tijdens hun werk.

Reageer op deze vacature
Soort werk In de zorg
Aandachtsgebied GGZ Vriendendienst
Activiteit Creatieve activiteit
Dag in de week In overleg
Aantal uren per week 2 - 4
Duur periode Langere tijd
Locatie Breda West
Specifieke scholing Basiscursus voor vrijwilligers
Ingangsdatum 29 januari 2018
Contactpersoon Saskia Wagenmakers
Disclaimer Design door BuroPARK