Vacaturebank

Maatje om mee op pad te gaan

Een creatieve, muzikale en breed geïnteresseerde man (44 jaar) zoekt voor één keer per week of twee weken een maatje. Hij heeft diverse interesses zoals muziek, schilderen en voetbal. Hij werkt 2 dagen per week als vrijwilliger in een dagactiviteitencentrum. Hij vindt het erg leuk om zijn interesses met een ander te kunnen delen, maar helaas zijn door spierziekte veel van zijn contacten komen te vervallen.

Op dit moment zit hij (tijdelijk) in een rolstoel.

Als maatje zorg jij ervoor dat deze man weer gezelligheid beleefd!

StiB zoekt voor hem een sociale, welbespraakte vrijwilliger die gevoel voor humor heeft. Een maatje om samen mee naar buiten en de stad te gaan of mee te praten. Door dit vrijwilligerswerk ondersteun je de mantelzorger(s).

StiB biedt informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Daar waar de omgeving niet van dienst kan zijn, ondersteunen zorgvrijwilligers van StiB bij zorg thuis. Vrijwilligers kunnen door het jaar heen deelnemen aan interessante thema-avonden en trainingen. Zo doen we er alles aan om vrijwilligers goed te begeleiden tijdens hun werk.

Reageer op deze vacature
Soort werk In de zorg
Aandachtsgebied Chronisch Zieken
Activiteit Allerlei
Dag in de week In overleg
Aantal uren per week 2 - 4
Duur periode In overleg
Locatie Breda Noord/West
Specifieke scholing Basiscursus
Ingangsdatum 18 juli 2017
Contactpersoon Joyce Luijbregts
Disclaimer Design door BuroPARK