Vacaturebank

Maatje om nieuwe contacten mee op te doen

Maatje om nieuwe contacten mee op te doen

Een actieve, dynamische en intelligente 74-jarige man zoekt voor één keer per week een maatje. Deze man heeft een rumoerige periode achter de rug, waarin veel contacten zijn komen te vervallen. Hij wil zijn sociale leven weer oppakken en heeft de behoefte om onder de mensen te zijn. Jij kunt er voor zorgen dat deze meneer zich minder vaak alleen voelt.

Als maatje zorg jij ervoor dat deze man weer onder de mensen is!

StiB zoekt voor hem een sociale, rustige vrijwilliger die jong van geest is. Een maatje om samen boodschappen mee te doen, maar die ook activiteiten met hem wil ondernemen en die houdt van een diepgaand gesprek op zijn tijd. Zie jij jezelf dit al samen met deze meneer doen, meld je dan nu aan!

StiB biedt informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Daar waar de omgeving niet van dienst kan zijn, ondersteunen zorgvrijwilligers van StiB bij zorg thuis. Vrijwilligers kunnen door het jaar heen deelnemen aan interessante thema-avonden en trainingen. Zo doen we er alles aan om vrijwilligers goed te begeleiden tijdens hun werk.

Reageer op deze vacature
Soort werk In de zorg
Aandachtsgebied GGZ
Activiteit Maatje
Dag in de week In overleg
Aantal uren per week 2 - 4
Duur periode In overleg
Locatie Prinsenbeek
Specifieke scholing Basiscursus voor vrijwilligers
Ingangsdatum 08 juni 2017
Contactpersoon Tessel van der Grijspaarde
Disclaimer Design door BuroPARK