Vacaturebank

Maatje voor 40-jarige man

Een 40-jarige meneer met brede interesse zoekt voor één keer per week een maatje. Deze meneer wil graag dingen in zijn eentje ondernemen, maar het ontbreekt hem aan zelfvertrouwen. Dit heeft tot gevolg dat hij weinig onderneemt en veel kan piekeren. Wil jij buiten met hem een rondje wandelen of samen fietsen?

Als maatje zorg jij ervoor dat deze meneer weer dingen onderneemt!

StiB is voor hem op zoek naar een sociale vrijwilliger die initiatief neemt, ook wanneer deze meneer er zelf niet zo’n zin in heeft. Samen iets ondernemen is voor hem fijner en makkelijker. Je spreekt met elkaar af welke dag of tijdstip voor allebei goed uitkomt.

De Vriendendienst
De Vriendendienst van StiB is een maatjesproject waarin een vrijwilliger en iemand met een psychiatrische achtergrond regelmatig samen iets leuks gaan doen. Wie als maatje aan de slag gaat, krijgt uitdagend en zinvol vrijwilligerswerk.

StiB biedt informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Daar waar de omgeving niet van dienst kan zijn, ondersteunen zorgvrijwilligers van StiB bij zorg thuis. Vrijwilligers kunnen door het jaar heen deelnemen aan interessante thema-avonden en trainingen. Zo doen we er alles aan om vrijwilligers goed te begeleiden tijdens hun werk.

Reageer op deze vacature
Soort werk In de zorg
Aandachtsgebied GGZ
Activiteit leuke activiteiten doen
Dag in de week in overleg
Aantal uren per week 2 - 4
Duur periode structureel
Locatie Breda West / Breda Noord
Specifieke scholing basiscursus voor vrijwilligers
Ingangsdatum 07 juli 2017
Contactpersoon Lotte Koevoets
Disclaimer Design door BuroPARK