Vacaturebank

Vrijwilliger (M) om met 53-jarige man op pad te gaan

Een intelligente, poëzie- én sport liefhebbende 53-jarige man zoekt voor één keer per week een maatje. Meneer is bekend met psychiatrische problematiek en heeft in zijn leven genoeg meegemaakt. Hij is klaar om een nieuwe, positieve invulling aan zijn leven te geven, maar vind het lastig om dit alleen voor elkaar te krijgen.

Als maatje zorg jij ervoor dat deze meneer weer nieuwe energie krijgt!

StiB zoekt voor hem een mannelijke vrijwilliger die stevig in zijn schoenen staat en die enige kennis heeft van psychische problematiek. Een maatje om samen mee naar buiten te gaan, onder het genot van een kop koffie een goed gesprek mee te voeren of om mee naar de bioscoop te gaan. Het zijn allemaal dingen waar hij energie van krijgt. Ben jij de vrijwilliger die zorgt voor dat beetje extra energie? Meld je dan nu aan!

Steunpunt informele zorg Breda (StiB) is het kenniscentrum voor mantelzorg in Breda. Iedereen die te maken heeft met mantelzorg kan bij StiB terecht voor informatie, advies en ondersteuning op maat. Daar waar de omgeving niet van dienst kan zijn, ondersteunen zorgvrijwilligers van StiB bij zorg thuis. Vrijwilligers kunnen door het jaar heen deelnemen aan interessante thema-avonden en trainingen. Zo doen we er alles aan om vrijwilligers goed te begeleiden tijdens hun werk.

Reageer op deze vacature
Soort werk In de zorg
Aandachtsgebied Vriendendienst
Activiteit Op pad gaan
Dag in de week In overleg
Aantal uren per week 2 - 4
Duur periode Structureel
Locatie Breda Oost
Specifieke scholing Basiscursus voor vrijwilligers
Ingangsdatum 21 december 2017
Contactpersoon Lotte Koevoets
Disclaimer Design door BuroPARK