Vacaturebank

Vrijwilliger (V) om te wandelen met oudere dame

Een pientere, rolstoelafhankelijke oudere dame is op zoek naar een vriendelijke, sociale vrijwilliger die 1 x in de 2 weken met haar een wandeling zou willen maken. Naast het maken van een wandeling, zou zij het ook leuk vinden om eens een keer naar de stad te gaan. Door inzet van een vrijwilliger wordt de mantelzorger ontlast en kan deze weer energie op doen. Zo kunnen de zorgtaken langer worden vol gehouden.

Ben jij de vrijwilliger die het verschil maakt voor de mantelzorger?

Deze mevrouw heeft een klein sociaal netwerk en zou dit graag willen uitbreiden. Zelf heeft ze jarenlang vrijwilligerswerk gedaan. Ze heeft een duidelijke voorkeur voor een iets oudere vrouwelijke vrijwilliger, waar ze fijne gesprekken mee kan voeren. StiB zoekt voor haar een vrijwilliger die op maandag-, woensdag- of vrijdagochtend beschikbaar is vanaf 10.00 uur.

Steunpunt informele zorg Breda (StiB) is het kenniscentrum voor mantelzorg in Breda. Iedereen die te maken heeft met mantelzorg kan bij StiB terecht voor informatie, advies en ondersteuning op maat. Daar waar de omgeving niet van dienst kan zijn, ondersteunen zorgvrijwilligers van StiB bij zorg thuis. Vrijwilligers kunnen door het jaar heen deelnemen aan interessante thema-avonden en trainingen. Zo doen we er alles aan om vrijwilligers goed te begeleiden tijdens hun werk.

Reageer op deze vacature
Soort werk In de zorg
Aandachtsgebied Chronisch zieken
Dag in de week maandag, woensdag of vrijdag
Aantal uren per week 2 - 4
Locatie Breda Zuid, Boeimeer
Specifieke scholing Basiscursus voor vrijwilligers
Ingangsdatum 15 februari 2018
Contactpersoon Joyce Luijbregts
Disclaimer Design door BuroPARK