menu

Vrijwilligersvacatures

Wandel, teken en schilder je graag?

Vacaturenummer 79
Aantal uren per week 1 - 3
Locatie Breda-Noord
Aandachtsgebied GGZ
Contactpersoon Tessel van der Grijspaarde
photographer-1348576_1920

Dan is Marian* op zoek naar jou! Marian heeft veel hobby’s: ze fotografeert, schildert en tekent graag. Ook is ze graag in de natuur. Door psychische klachten komt Marian nu niet veel buiten en schildert en tekent ze ook niet veel. Ze zoekt iemand met wie ze een fijn gesprek kan voeren en haar hobby’s weer kan oppakken.

Wat ga je doen?
Marian vindt het fijn om eens in de week of eens in de 2 weken met je af te spreken. Jullie overleggen samen wat jullie gaan doen: koffie drinken, tekenen, schilderen, wandelen, fotograferen, of toch iets anders?

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste vrijwilliger die Marian kan motiveren haar hobby’s weer op te pakken. Marian is een tijd geleden gevallen met de fiets. Ze durft nu niet meer te fietsen. Help jij haar om haar zelfvertrouwen weer terug te krijgen, zodat ze zelf haar boodschappen weer zelf kan doen? Marian rookt. Dit moet je niet erg vinden.

Wat bieden wij?
Je geeft Marian een fijne tijd, helpt haar haar zelfvertrouwen terug te krijgen en haar hobby’s weer op te pakken. Je zult zien dat dit jou ook een fijn gevoel geeft. Dat ervaren eigenlijk alle vrijwilligers bij StiB. Lees hier hun verhalen. Ook help je haar zus, die nu de boodschappen voor Marian doet.

Wij waarderen onze vrijwilligers!
StiB biedt daarom een veelzijdig begeleidingsprogramma. Met interessante trainingen, maar ook informele bijeenkomsten, borrels, etc. Voordat je begint, krijg je een cursus. Daarin leer je alles om je vrijwilligerswerk goed te kunnen doen. Zoals goed luisteren en grenzen stellen. Je wordt begeleid door een coördinator. Bij hem/haar kun je altijd terecht met vragen, opmerkingen, dilemma's of twijfels. Ook krijg je een reiskostenvergoeding en eventueel een vergoeding voor je telefoonkosten.

Ben jij enthousiast?
En wil je meer informatie? Laat dan hieronder je gegevens achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

* Marian is niet haar echte naam.

StiB geeft informatie, advies en ondersteuning aan iedereen in Breda die langdurig zorgt voor een ander. Wanneer mensen in de omgeving niet kunnen helpen, ondersteunen vrijwilligers van StiB.

Terug naar vacatureoverzicht

Meer informatie of interesse? Laat hier je gegevens achter.

Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap