menu

Gezondheid!

Lees voor

Gezondheid! Je kunt als mantelzorger wel een portie gebruiken. Om de zorg goed vol te kunnen houden, is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Daarom organiseert StiB samen met de GGD West-Brabant het event Gezondheid! Met leuke workshops waarin je alles leert over gezond leven, eten en ontspannen.

Standjes met informatie en kinderprogramma
Tussen de workshops door kun je stands bezoeken. Stands over voeding, over sporten en gezondheid. Of fiets jij je een smoothie bij elkaar op de smoothiefiets? Ook is er een kinderprogramma (voor kinderen vanaf 4 jaar) in Sinterklaasthema. Dus neem gerust je (klein)kinderen mee.

De workshops op een rij:

 • Voed je goed
  Wat eet je eigenlijk? En wat zit erin? Wat staat er op het etiket? Tijdens deze workshop bekijk je je eigen voedingspatroon en van degene voor wie je zorgt. We geven je tips om nog gezonder te gaan eten. En om gezonde keuzes te kunnen maken.
 • Kookworkshop
  Onder de bezielende leiding van een kok bereid je met elkaar een gezonde maaltijd. Ook zin om lekker gezond mee te koken? Meldt je aan voor deze workshop!
 • Biodanza
  Biodanza is een combinatie van muziek, bewegen, contact. Biodanza betekent levensdans, we dansen het leven. Biodanza is voor jong en oud, man en vrouw. Leren dansen is niet het doel (er zijn geen danspasjes). Wat dan wel? Je blijer, meer ontspannen en levendiger voelen.
 • Yoga
  Een ontspannende yogales, geschikt voor iedereen. Neem je een kussentje en een deken mee? Trek kleding aan waarin je je goed kunt bewegen en neem warme sokken mee.
 • Kijken naar kunst
  Kijken naar kunst kan blij maken. Net als een bloemetje. Een combinatie van beide kan je helemaal blij maken. Hanneke Adelaar laat je kunstwerken zien met het thema Bloemen. Ze vertelt over de kunstwerken, die zowel uit de oude als moderne kunstgeschiedenis komen.
 • Een leven lang gezond en gelukkig
  Dat willen we allemaal wel toch? Maar hoe doe je dat? In deze workshop kijken we samen hoe je je gezondheid kunt verbeteren. Aan het einde van de workshop heb je een eerste stap gezet naar een betere gezondheid!

Praktische informatie

Locatie: Gasthuisvelden 11, Breda (in De Teruggave)
Tijd: 15.00 - 19.30 uur

Er zijn 3 workshoprondes:

 1. 15.15 - 16.00 uur
 2. 16.30 - 17.15 uur
 3. 18.45 - 19.30 uur

Je kunt je opgeven voor 1, 2 of 3 workshops. Je kunt dus in- en uitlopen wanneer je wilt. Ook als je geen workshop wilt volgen maar alleen even wilt komen kijken, kan dat natuurlijk!

Eten
Tussen de 2e en 3e workshopronde staan er wat gezonde hapjes klaar.

Let op: een coronabewijs (QR-code) is verplicht.

Aanmelden
Ook interessant
Heeft deze informatie je geholpen?
 • Ja
 • Nee
Bedankt voor uw feedback
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap