Wij gebruiken cookies . Akkoord
menu

Herfst struintocht Wolfslaar

Lees voor

Jacques de Gruijter van Puur Buiten Zijn organiseert met Boerderij Wolfslaar een struintocht door de afwisselende natuur in de omgeving van de boerderij.

De herfst laat zich zien en de winter komt eraan. Bahbah, kou, regen en wind. Binnen blijven….. Of juist naar buiten, waar het nu zo lekker ruikt, de bladeren aan de bomen de prachtigste kleuren tonen en de natuur zich langzaam opmaakt voor de winter.

Paddenstoelen schieten uit de grond, vogels doen zich tegoed aan bessen en eekhoorntjes zijn druk in de weer om een wintervoorraad aan te leggen, er ligt genoeg. En voor de slakken is het helemaal feest. Eten, eten en nog eens eten. De herfst is een mooi en bijzonder seizoen om je zintuigen eens flink te prikkelen.

Wil je lekker uitwaaien met een gezonde blos op je wangen en ondertussen nog wat leren over de natuur? Trek dan je wandelschoenen of laarzen aan en ga mee.

De tocht is vooral leuk voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen. Alle mantelzorgers uit Breda zijn met hun gezin welkom.

Praktische informatie:
- Van 10:30 uur tot 12:00 uur
- Verzamelen bij ingang Boerderij Wolfslaar, Wolfslaardreef 95 in Breda
- Maximaal 30 deelnemers, dus wees er snel bij!
- Kijk voor meer informatie op de website: http://www.puurbuitenzijn.nl/herfst-struintocht-wolfslaar-breda-voor-mantelzorgers-op-10-november/
- Rechtstreeks aanmelden per e-mail kan ook via: info@puurbuitenzijn.nl

Vind je deze informatie nuttig?
  • Ja
  • Nee
Bedankt voor uw feedback
Disclaimer Privacystatement Cookies Sitemap